Agenda

Terug naar de agenda

Jouw gedicht vereeuwigd langs het Elisabethpad?

zondag 10 februari 2019 t/m vrijdag 15 maart 2019

Uitnodiging aan alle inwoners van de Gemeente Leudal

Wellicht heb je de laatste tijd al veel bedrijvigheid gezien rondom het Bezoekerscentrum Leudal aan de Roggelseweg in Haelen.
In de loop van het eerste kwartaal 2019 zal daar fase 2 van het Elisabethpad worden afgerond en is de aanleg van een rolstoelvriendelijk familiepad in het Leudal een feit.

Dit pad met een lengte van 3 km vormt een mooie verbinding tussen natuur en cultuur, en zal zeer uitnodigend zijn om erop uit te gaan en te genieten van het unieke Leudal. Het gaat onder meer door de tuin van het voormalige klooster St. Elisabethsdal -nu Zorgcentrum St. Elisabeth-, deel uitmakend van Zorginstelling Land van Horne.

Langs het pad zullen twee gedichtenzuilen worden geplaatst. IVN Roermond e.o. en de Stichting Kunst en Cultuur Leudal nodigen alle inwoners van Gemeente Leudal uit om een gedicht te maken en in te sturen. Twee gedichten zullen worden uitgekozen voor op de zuilen. Doe mee en vergaar eeuwige roem in het Leudal!

Voor het gedicht gelden slechts enkele regels: het moet kort zijn (max. 15 regels) en het dient betrekking te hebben op het Leudal en/of het voormalige klooster St. Elisabethsdal.

Je kunt je gedicht sturen naar:

IVN Roermond e.o.: rene.horsten@ivnroermond.nl of Vlasrootsingel 3, 6093 JX Heythuysen of naar

Stichting Kunst en Cultuur Leudal: wieskerbusch@home.nl
De uiterste inzenddatum is 15 maart 2019.

Voor verdere informatie kun je je wenden tot:

René Horsten, IVN Roermond e.o.; rene.horsten@ivnroermond.nl; 06-22468910
Wies Kerbusch, Stichting Kunst en Cultuur Leudal; wieskerbusch@home.nl; 06-47123232