Agenda

Literair Podium Leudal

Beste literatuurliefhebber,

Op zondagmiddag 11 april, op de gebruikelijke tijd van 15.00 uur, starttte de eerste digitale uitvoering van het Literair Podium via een streaming van een uur. . 

Wilt u de uitzending van het Literair Podium van 11 april terug kijken?
Dan kan nog t/m 10 mei a.s. via onderstaande link:
https://videostream.ejaudioverhuur.nl/?page_id=87
Op de site van ejaudioverhuur gaat u naar streamarchief 4, de code is 210411.

 

Hieronder kunt u  meer lezen over het Literiar Podium van 11 april 2021:

Als literaire gast hebben we niemand minder uitgenodigd dan

Ted van Lieshout!

U kent Ted van Lieshout ongetwijfeld als de onnavolgbare kinderboekenschrijver, maar wat u misschien niet van hem weet, is dat hij zeer veelzijdig is: hij heeft niet alleen kinderboeken, hij heeft ook boeken voor volwassenen, gedichtenbundels, toneelstukken, liedjes geschreven; is bovendien gediplomeerd grafisch ontwerper. 

Meer over Ted van Lieshout kunt u o.a. op Wikipedia vinden: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ted_van_Lieshout.

Vanuit zijn huis in Amsterdam zal Ted over zijn werk vertellen, o.a. over zijn roman Schuldig kind, een roman gebaseerd op zijn omgang als kind met een pedofiele man, een onderwerp waaraan hij overigens meer boeken gewijd heeft. Dus als u nog in de gelegenheid bent deze roman te lezen voor 11 april, is dat mooi meegenomen. Dit is echter zeker niet noodzakelijk om te genieten van zijn voordracht. Ook het vermelden waard is het kunstboek voor kinderen dat hij onlangs heeft uitgebracht: Wat is kunst?.

 

Verder staan er twee vaste programmaonderdelen in de steigers: 

Wanda Gielen met haar column en 

Anne van Buul met twee korte intermezzo’s harpspel.

Tot slot nog dit: ik heb bij De Bombardon een optie op de volgende data: 20 juni en 17 oktober 2021. Natuurlijk onder voorbehoud, maar houd deze middagen in ieder geval vrij. Heel misschien is het tegen die tijd weer mogelijk een middag met (beperkt) publiek te organiseren…. Een mens moet toch iets hebben om naar uit te kijken!

Maar voorlopig verwelkom ik u graag virtueel op zondag 11 april!

Hartelijke groet,

Wies Kerbusch 

N.B. U kunt ons ook op Facebook volgen.

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »