Agenda

Jazz in de Tuin 2022

                            

Na een zeer geslaagd evenement in 2021 is de werkgroep van de stichting Kunst en Cultuur Leudal er in geslaagd wederom een aantal topmuzikanten uit de Nederlandse en Deense jazz wereld te boeken voor het jaarlijkse “Jazz in de Tuin” festijn, dat net als vorig jaar in de prachtige beeldentuin van Wim v. Baal in Horn plaats zal vinden.

 

Zondagmiddag 24 juli 2022 zal THE JENS LARSEN BANDte gast zijn in de Beeldentuin van Wim v. Baal aan de Rijksweg no.15 in Horn. De entree zal open zijn vanaf 14:30 Het concert begint om 15:00 u. en zal duren tot ongeveer 17:00 u.

The Jens Larsen Band is een speciaal voor “Jazz in de Tuin” samengesteld gezelschap waarvan de leden behoren tot de Deense band “TRAEBEN” aangevuld met zangeres Roos Faas.

Gitaar Jens Larsen
Zang Roos Faas
SaxofoonFloriaan Wempe
BasLuciano Poli
DrumsHaye Jellema

 

 

 

 

Jens Larsen is geboren in Denemarken in 1973. Aanvankelijk studeerde Jens informatica en wiskunde aan de Universiteit van Aarhus, maar nadat hij afgestudeerd was nam hij deel aan een cursus aan de Vestbirk Volkshogeschool om zich te verdiepen in jazzmuziek. Na deze cursus verhuisde hij naar Kopenhagen waar hij zijn studie jazzmuziek voortzette aan D.A.R.K. Dit is een school voor jazz en geïmproviseerde muziek.

Na twee jaar in Kopenhagen studeerde hij jazz aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij in 2004 afstudeerde. Nu geeft hij zelf les aan dit conservatorium.

Sinds 1998 werkt Jens als musicus in Nederland. Hij speelde op de Nederlandse podia en voor de Nederlandse radio met nationale en international artiesten.

Met zijn band Traeben heeft hij inmiddels 3 cd’s uitgegeven waarvan “Push”veel positieve reacties heeft ontvangen van publiek en pers. Traeben heeft inmiddels getourd door Europa en Canada.

.

Entree aan de kassa € 8,00 p.p.
Entree in de voorverkoop € 6.00 p.p.

Voorverkoop:

Kaarten bestellen kan het gemakkelijkst door overschrijving van € 6.00 p/p naar

NL15 RABO 01 2223 7730

U komt dan op een voorverkooplijst te staan die bij de entree zal liggen.

 

U kunt kaarten bestellen en tegen contante betaling ophalen bij:

J.H.Kraak Oude Weerterweg 6, 6095NC, Baexem 06-21224778

W.H.Hamans, Houter-Ven 19, 6085DD, Horn 06-38228086

Ook kunt u de bestelling doorgeven via jazzindetuin@gmail.com en dan de kaarten op afspraak en tegen contante betaling ophalen

De voorverkoop loopt tot en met donderdag 21 juli 2022 !

 

Parkeren: voor fietsen is er ruime stallingsgelegenheid ter plaatse, auto’s kunnen het beste op korte loopafstand parkeren op de ruime parkeerplaats van “Hornerhof” aan de Rijksweg.

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »