Zaterdag 1 september 2018

Kindervoorstelling en jeugdvoorstelling in Baexem

De Circusboerderij voor de kleintjes

Het publiek zit klaar. De piste ligt glanzend te wachten. De gordijnen gaan open… maar waar zijn alle artiesten? Iedereen is weg!

Charlo, het verlegen manusje-van-alles, is achtergebleven om de show tóch nog te redden. Hij roept de hulp in van het publiek: de toeschouwers krijgen een rol toebedeeld én een spoedcursus circus. Nog gauw een kostuum zoeken dat past, en daar klinkt de muziek al!

Op zaterdag 1 september is er in het kader van het Kunst- en Cultuurweekend Leudal een superleuke kindervoorstelling (3-12 jaar) in Baexheimerhof in Baexem. In deze kindvriendelijk magische voorstelling, waarin kindergrime en interactief circus vloeiend met elkaar verweven worden, spelen de kinderen zélf de hoofdrol en verbazen ze hun ouders en vrienden (maar vooral zichzelf) met hun kunnen. Charlo probeert de boel in goede banen te leiden, wat soms lukt, maar soms ook niet!  

Kortom, plezier voor jong en oud. Zorg mee voor een happy (circus) end! Dus ouders en grootouders, kom op 1 september met uw (klein)kinderen naar Baexheimerhof. Dit mag uw kind niet missen! Speelduur: 11.00 – 12.00 uur. Toegang is gratis.

 

Fresh Label Studios voor de tieners

We blijven die dag in Baexheimerhof, want ’s middags is daar van 14.00 tot 16.00 uur voor de middelbare schooljeugd een spetterend optreden van dansschool Fresh Label Studios uit Heythuysen. Deze dansschool is erg actief in de show- en wedstrijdwereld en behaalde al vele prijzen op Nederlands, Europees en zelfs wereldniveau. Zo kennen we Fresh Label Studios onder andere van hun succesvolle deelname aan “Holland’s Got Talent’ waar ze een finaleplaats bereikten. Ook heeft de dansschool maar liefst al zesmaal de titel Nederlands kampioen mee naar Heythuysen genomen!

In de middag van 1 september presenteren ze een optreden waarmee de dansgroep nog niet eerder naar buiten is getreden, een primeur dus. En…iedere toeschouwer dingt mee naar een gratis dans-workshop ter plekke! Kom dus in gemakkelijke kleding. Ook voor deze voorstelling is de toegang gratis.

Deze activiteiten zijn een onderdeel van het Kunst- en Cultuurweekend Leudal en worden georganiseerd door de Stichting Kunst & Cultuur Leudal.