Literatuur

In het voorjaar van 2008 is onder auspiciën van de stichting Kunst en Cultuur Leudal het project literair café "Niet Direct" van start gegaan.
Na 10 succesvole jaren met 30 zeer geslaagde voorstellingen was het tijd voor verandering.

Vanaf 2019 is de nieuwe naam 'Literair Podium Leudal'. De nieuwe werkgroep heeft zich wederom tot doel gesteld jaarlijks twee à drie keer een activiteit te presenteren waarop literatuur centraal in de belangstelling staat. Als ondertitel heeft de groep gekozen; "kunst met taal en muziek".
Daaruit valt af te lezen dat de literatuur altijd gelardeerd zal worden met andere kunsten. In de toekomst is er ruimte voor voortdurende artistieke variëteit. 

Wies Kerbusch                         Coördinator en bestuurslid  - literatuur@kunstencultuurleudal.nl - Tel. 0475  59 22 02

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »