Agenda

Literair Podium

Literair Podium Leudal gaat weer live!

 

Op zondag 20 juni aanstaande is er weer een Literair Podium Leudal in de Bombardon te Heythuysen. Literaire hoofdgast is niemand minder dan de winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2019:

 

Rob van Essen

Fotograaf: Henri Verhoef.

Rob van Essen (1963) is schrijver, vertaler en recensent. Hij schrijft zowel korte verhalen als romans. In 2015 kreeg hij de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de bundel Hier wonen ook mensen en in 2019 de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman De goede zoon.

Hij wordt gewaardeerd om zijn “eigen thematiek en literaire waaghalzerij”.  Een zeer interessante schrijver. Rob leest tijdens de middag voor uit zijn werk en er is gelegenheid vragen aan hem te stellen.

 

Tijdens de middag speelt Anne van Buul op de harp en leest Wanda Gielen een van haar onnavolgbare columns voor.

 

Entree € 5,-, aanvang 15.00 uur.

 

Uiteraard nemen we de geldende covid-maatregelen in acht: onderlinge afstand van 1,5 m en maximaal 50 gasten toegestaan.

Aanmelden via Wies Kerbusch, wieskerbusch@home.nl

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »