2020 van 5 juni tot 31 augustus: Ineke Timmermans met BLOEI

EXPOSITIE ZOMER 2020

De projectgroep “van Missiekapel tot Kunsttempel” onder auspiciën van de stichting Kunst en Cultuur Leudal stelt de ruimte beschikbaar voor een 35ste editie met de schilderijen installatie 

BLOEI

 5 juni tot 31 augustus 2020

INEKE TIMMERMANS

Deze zomer wordt  dit werk van INEKE TIMMERMANS dag en nacht uitgelicht door het “Project van Missiekapel tot Kunsttempel” in de Missiekapel.

Het werk is beschermd te zien achter de glazen kapelpoort en wordt met behulp van sensoren dag en nacht belicht. Het thema "bloei" is raak gecomponeerd in een kleurrijk mozaïek van speelse variaties. Ineke Timmermans slaat melodisch verftoetsen aan, ritmisch jazzy improviserend en intens begaan met haar schilderwerk. Ze gaat In passie los en trekt opgewekt, enthousiast verfsporen op papier en doek. Telkens weer ontstaan haar schilderijen perplex, als vanzelf, als buiten-bewustzijn, bevlogen. Op natuurlijke wijze treffend dus. Bewogen door dans en in trance poogt zij elk virus uit te bannen. . .vrij te blijven. 

Door intens te schilderen wijdt Ineke Timmermans zich deze zomer vitaal en hoopvol, vast beraden, met verf en penseel aan een bloeiende missie.

Ineke Timmermans. Beeldend Kunstenaar (Kunstacademie, Docentenopleiding, Beeldend vaktherapeut).

Ine.timmermans@home.nl

Tel: 06133599www.ineketimmermans.nl Atelier-18 -herten3

Aan het kerkplein, bij de Dorpstraat in Heythuysen.

www.inneketimmermans.nl Atelier-18-herten-

www.kunstencultuur.nl

www.missiekapel.nl


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »