2012 Leudal - Expositie: Monique Romeijn en Natascha Waeyen

Leudal - Expositie: Monique Romeijn en Natascha Waeyen

Monique Romeijn (Venlo), schilderijen en grafisch werk;

Zij weet op flexibele wijze druk- en schilderwerk kleurrijk met elkaar te verbinden. Haar werk is thematisch en toont composities uit o.a. de serie “bomen”en “landschappelijke verschijnselen.

Natascha Waeyen (Buggenum/Maastricht) met collages en plastische installaties.

Haar plastisch werk leidt tot boeiende, zeer subtiele ruimtelijke, haast geweven ijzerdraad tekeningen. De plaatsing in het gemeentehuis zal boeiend zijn.

Zondag 22 april, 14.00 uur.De raadzaal van het gemeentehuis in Heythuysen loopt vol voor de opening van een tentoonstelling van Monique Romeijn en Natascha Waeyen.Gastheer Jo Smolenaars (wethouder gemeente Leudal) heet de kunstenaars welkom bij de eerste beeldende kunst tentoonstelling in het nieuwe gemeentehuis.De wethouder spreekt trots over deze prachtige tentoonstelling en feliciteert de commissie Beeldende Kunst van de Stichting Kunst en Cultuur met het verwezenlijken van de voortgang: deze 12de voorjaarstentoonstelling in een gloednieuwe locatie.Jan Peeters, voorzitter Commissie Beeldende Kunst in gesprek met Monique Romeijn en Natascha Waeyen over hun werk.Een van de werken van Monique Romeijn.Natascha Waeyen geeft uitleg.Terwijl het publiek zich over het werk van Natascha Waeyen buigt.De tentoonstelling heeft twee locaties: In het Leudal gemeentehuis: geopend op de zondagen van 29 april, 6,13 en 20 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur. En op afspraak tijdens kantoor uren. Het Rabo adviescentrum tijdens kantooruren van 23 april t/m 18 mei.

Foto's gemaakt door: Bob Strik (www.grootenscherp.nl)


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »