2022 04 10 Literair Podium Leudal

Beste literatuurliefhebber,
 
Op 10 april a.s. om 15.00 uur is het zover! Dan is er weer een heerlijke middag LITERATUUR in Cultureel Podium De Bombardon in Heythuysen!
En wát voor een middag.
 
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: we hebben niemand minder dan Annejet van der Zijl bereid gevonden om een lezing voor ons te verzorgen! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Haar lezing zal vooral gaan over De val van Annika S. en haar laatste boek Fortuna’s kinderen.


 
Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust, en schreef -wie kent ze niet?- bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. In 2020 schreef ze het boekenweekgeschenk Leon & Juliette.
 
Annejet heeft te kennen gegeven graag vragen van uw kant te willen beantwoorden, dus u krijgt de gelegenheid die ter plekke te stellen. U kunt uw vraag ook via mij stellen als u dat liever doet, stuur mij deze dan van tevoren toe.
Ze zal ook signeren, dus vergeet niet uw boek mee te nemen. Er zal overigens ook een boekhandel aanwezig zijn waar u boeken kunt kopen.
 
En alsof dit nog niet genoeg is, komt ook Ron Buitenhuis ons blij maken met een optreden. Hij is van vele markten thuis, is journalist en auteur van diverse boeken, maar die middag maken wij kennis met zijn talenten als singer-songwriter, waarbij hij zich vooral laat inspireren door Leonard Cohen.
 
Uiteraard zal Anne van Buul de middag muzikaal aan elkaar rijgen met haar intermezzo’s op de harp.
 
Wilt u zeker zijn van een plaatsje, maak dan via voorinschrijving € 8 per kaartje over op rekeningnummer NL15RABO0122237730 t.n.v. Stichting Kunst en Cultuur Leudal met de vermelding Kaartje Annejet. U kunt ook op 10 april nog terecht bij de Bombardon. Dan kost een kaartje € 10 aan de entree. Beide kaartjes zijn inclusief consumptie.
 
Ik verheug me op een mooie middag waarop ik u graag van harte welkom heet!
 
Alvast veel leesplezier,
hartelijks,
 
Wies Kerbusch

fotograaf Anja van Wijgerden


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »