2009 'Niet Direct 4'

Op 19 maart 2009 vond voor de vierde keer een literaire happening plaats van Niet Direct. Het grand café van cc "De Zaal" in Heythuysen biedt de perfecte ambiance hiervoor. De gezellige drukte en het gevarieerde programma zorgden voor een prima sfeer. De jonge Neerse zanger Joep Reijnen uit de musical Ciske de Rat opende de avond en toen was de toon letterlijk gezet. Het publiek ging er nog eens goed voor zitten en verder was het alleen nog maar genieten geblazen van de mooie en herkenbare gedichten van de dichter Jos Versteegen, de ontroerende roman van Frits Criens, en de meeslepende muziek van de drie muzikanten van Savannah.
Houd de volgende avond van Niet direct in de gaten en noteer alvast in uw agenda: 5 november. Het belooft weer een spectaculaire avond te worden.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »