2016 Jazz in de tuin

TOP ARTIEST LOUIS VAN DIJK NAAR JAZZ IN DE TUIN IN GRATHEM.

De commissie Muziek van de stichting Kunst en Cultuur is erin geslaagd de topmuzikanten Louis van Dijk en Jo Didderen te boeken voor hun jaarlijkse jazzavond.

Louis van Dijk studeerde cum laude af in klassieke piano. Hij ontwikkelde zich echter als jazzpianist. Hij werkte jarenlang samen met Ramses Shaffy en Liesbeth List en trad vaak op met Pim Jacobs en Pieter van Vollenhoven.
Louis van Dijk kreeg 3 Edisons en zijn opnamen werden met 19 gouden en 3 platina platen onderscheiden.
Muziek maken, dat is het credo van Louis van Dijk. Improvisatie van klassieke muziek of jazz, het doet er niet toe. Solistisch of met anderen, als het maar muzikaal verantwoord is.

Samen met de Limburgse contrabassist Jo Didderen zal het een avond worden met muziek van topmuzikanten.
Jo Didderen studeerde klassieke contrabas aan het Maastrichts Conservatorium en contrabas-jazz aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag.
Onlangs verscheen zijn nieuwste album “Happy Hour”.

Donderdagavond 9 juni om 20.00 uur zijn deze fenomenen van de Jazzmuziek om 20.00 uur te gast in Kasteel Groot Buggenum in Grathem.

Entree aan de kassa € 10,00 p.p.
Entree in de voorverkoop € 8.00 p.p.

Voorverkoopadressen:   Herenhof 4, Baexem tel. 0475 453124 en/of St. Antoniusstraat 13, Baexem tel. 0475 451496


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »