2018 Jazz in de tuin

Het Multi Generation Trio bij “Jazz in de tuin” 

zondag 29 juli  2018

Een grandioos succes! En dat was het!!!

Nadat wij inmiddels al vele dagen hadden genoten (!) van meer dan zeer warme weersomstandigheden, te warm om buiten te verblijven, bleek dat de weersgoden Stichting Kunst en Cultuur Leudal op deze zondag goed gezind waren.

Zo bleek ook uit het aantal bezoekers (ruim 200!) dat “Jazz in de Tuin” wist te vinden.

             

Sommigen genoten van een lunch in de tuin, anderen planden het bezoek in een fietstocht en daarnaast waren daar uiteraard al diegenen die al jaren trouwe bezoekers van het evenement zijn. Maar al gauw bleek het voorspelde aantal bezoekers de stoutste verwachtingen te overtreffen en moesten alle stoelen worden bijgezet!

         

Vanaf  de eerste noot tot aan het slotakkoord heeft het publiek geboeid geluisterd naar en genoten van al die bekende stukken muziek, gecomponeerd door de “groten der aarde”,  met afwisselend als “lead” de piano, de gitaar en/of de stem.

Jazz Standards als “My Romance”, ” Makin’ Whoopee”, “Have you met Miss Jones” of “La belle Vie”, kwamen voorbij en nodigden menig luisteraar uit om mee te neuriën.

Een aangename temperatuur met hier en daar een wolkje, maakte het ook voor het Multi Generation Trio een feest om voor haar publiek een concert te verzorgen, in de binnentuin van Kasteel Aldenghoor in Haelen.

De “Hymn to Freedom” (Oscar Peterson), gearrangeerd door pianiste Janneke van Tuyl, werd een grandioze afsluiter van een zeer geslaagde middag.

Voor meer foto’s, klik hier.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »