2019 Jazz in de tuin

Op zondag 7 juli was “Jazz in de Tuin” te gast  bij de Uffelse Molen in Haler.

Eén van die, voor sommigen onder ons, nog onbekende idyllische plekjes in Leudal.

Het bleek wederom een fantastische locatie voor een zondagmiddag vol muziek, zo herkenbaar voor bezoekers van “Jazz in de Tuin”.

De hele binnenplaats was ingericht op het aangenaam verpozen, met de mogelijkheid uit te wijken naar de binnen locatie, mocht het weer onverwacht omslaan.

Deze middag gaf L’ Equipe de Rêve acte de présence. En dat hebben we geweten.

Dit “Dream Team” van bandleider/bassist Jo Didderen trakteerde het publiek op een wervelende show van funky, catchy blues tunes, iets meer traditional New Orleans style arrangementen en ballads. 

Daarbij was de hoofdmoot gericht op de nieuwe CD “En Route”, uitgekomen ter gelegenheid van Jo’s 50e verjaardag.

Uitdagend samenspel, afgewisseld met solo’s, met titels als “Meatball Boogaloo”, “Stroganoff” en “Tom Ka Kai”, instrumentaal, culinair entertainment ten top. Maar ook

“Au Secour”, “You should have said so” en “Tante Sidonia” kwamen voorbij!

L’Equipe de Rêve, niet alleen kwaliteit, maar ook het plezier om met elkaar te spelen is bij de leden van de band zo duidelijk aanwezig en dat werkte aanstekelijk bij het publiek.

De beelden die Joop Laarakkers deze middag maakte laten dat ook zonder twijfel zien.

           

 

           

 

Een zeer aangename Jazzmiddag, waarvan meer dan 100 bezoekers getuige waren.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »