2021 Jazz in de tuin

                                      

Editie “Jazz in de Tuin” 2021 is een feit !!!

Na een door pandemie veroorzaakte onderbreking is de werkgroep Muziek van de stichting Kunst en Cultuur Leudal er in geslaagd een aantal topmuzikanten uit de Nederlandse jazz wereld te boeken voor het jaarlijkse “Jazz in de Tuin” festijn, ditmaal in een prachtige beeldentuin in Horn.

Zondagmiddag 25 juli 2021 zal THE JAZZ DEPARTMENTte gast zijn in de Beeldentuin van Wim v. Baal aan de Rijksweg no.15 in Horn. Entree open vanaf 14:30 Het concert begint om 15:00 u. en duurt tot 17:00 u.

The Jazz Department is een speciaal voor “Jazz in de Tuin” samengesteld gezelschap waarvan alle leden verbonden zijn aan het Maastrichts Conservatorium. Een zeer diverse groep bovendien, met o.a. de uit Polen afkomstige saxvirtuoos Greg Torunski en de Duitse gitaarmaestro Joachim Schönecker.

Special Guest is ‘Rising Star’ Dave Vreuls op trompet, de nog jonge Limburger met een al zeer indrukwekkend cv :  

Dave Vreuls (Maastricht, 1 april 1994) begon in 2012 zijn studie Trompet aan het Conservatorium Maastricht bij docent Rob Bruynen. In 2015 zette hij zijn studie voort bij Jan Oosthof, Ruud Breuls en Jan Wessels aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij werkte de afgelopen jaren met diverse bezettingen als ; WDR Big Band, Metropole Orkest, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Jay Horns, Stylus Horns, the Hornaments, Red Light Jazz Society, The World Famous Glenn Miller Orchestra directed by Wil Salden, Nationaal Jeugd Jazz Orkest, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en nog vele anderen. Sinds 2017 is Dave ook vast bandlid in de Danish Radio Big Band.Entree aan de kassa € 8,00 p.p.
Entree in de voorverkoop € 6.00 p.p.

Voorverkoop:
Kaarten bestellen kan het gemakkelijkst door overschrijving van € 6.00 p/p naar NL15 RABO 01 2223 7730
U komt dan op de voorverkooplijst te staan.

U kunt kaarten bestellen en tegen contante betaling ophalen bij:
J.H.Kraak Oude Weerterweg 6, 6095NC, Baexem 06-21224778
W.H.Hamans, Houter-Ven 19, 6085DD, Horn 06-38228086

Ook kunt u de bestelling doorgeven via jazzindetuin@gmail.com en dan de kaarten op afspraak en tegen contante betaling ophalen
De voorverkoop loopt tot en met donderdag 22 juli 2021 !

Parkeren: voor fietsen is er ruime stalgelegenheid ter plaatse, auto’s kunnen het beste op korte loopafstand parkeren op de ruime parkeerplaats van “Hornerhof” aan de Rijksweg.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »