2011 jazz in de tuin

Verslag Jazz in de Tuin op 29 mei 2011

Een grijs begin van de dag, die echter allengs opgevrolijkt werd door zon, een prachtige natuurlijke ambiance en uiteraard door de heerlijke muziek die ons werd geboden. Het verrassende optreden van de eerste groep, BBThree met een mix van jazz en funk, uitstekend vertolkt door toetsenist en bassist, zorgde er voor dat de gasten ademloos luisterden en de musici door deze aandacht blijkbaar extra werden geïnspireerd. Quantazz was daarna aan de beurt en ook deze gedreven musici zorgden voor onvervalste jazznummers als You don’t know what love is, wat zeer gevoelig werd vertolkt door zangeres Miriam. De ballades werden afgewisseld met levendige Zuid-Amerikaanse ritmes en de solo’s van de uitstekende musici werden dan ook vorstelijk beloond met applaus.

fotografie: Joost van Ingen

In de tintelende sfeer van genieten van al dit moois moesten we dit concert weer afsluiten en kunnen we weer terugkijken op een bijzonder geslaagde Jazz in de Tuin dankzij de gastvrijheid van Jan en Svetlana van Kempen, die hun tuin hiervoor weer beschikbaar stelden.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door Peter van Mierlo.

 


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »