2020 Limburg Festival

Er is een jarenlange samenwerking tussen de Stichting Kunst en Cultuur Leudal en het Limburg Festival.

 

De Corona-editie van het Limburg Festival 2020 telt drie onderdelen.
Tóch nog drie onderdelen!
En dat zijn dan meteen ook drie héél bijzondere onderdelen.

 

   

 

13 augustus  |  Limburg Festival Kindermiddag

Al jaren stond elke donderdag prominent de Limburg Festival Kindermiddag op het programma. Helaas zou in 2020 corona roet in het eten hebben gegooid. Maar de versoepelingen van maatregelen gaf ons toch de ruimte om er ook dit jaar een mooie dag voor de allerkleinsten van de maken. En dit vooral op initiatief van onze jaarlijkse host op dat onderdeel, de Roermondse ECI Cultuurfabriek. Daarom ook dit jaar weer traditiegetrouw extra aandacht voor al uw blagen. Zij zijn meer dan van harte welkom van 14:00 tot 18:00 uur op de gratis toegankelijke Limburg Festival Kindermiddag. Voor meer info klik hier!

12 t/m 16 augustus  |  Limburg Festival TV

Dit jaar is er geen bijzonder theater op bijzondere locaties maar kunnen jullie wel genieten van bijzondere tv, Limburg Festival TV! Elke dag om 20.00 uur staat er op onze online kanalen een nieuwe aflevering online. Vol met interviews, optredens, sketches en meer. Laat je verrassen door de avonturen van Martijn Crins en zijn team! Zij bezoeken elke dag we een andere aan het Limburg Festival verbonden gemeente. Wij hebben er alvast zin!

De afleveringen worden ook uitgezonden op de lokale TV zenders Omroep ML5Roermond Nieuws en Delta Limburg.
Voor meer info klik hier.

15 augustus  |  Limburg Festival Talkshow Live!

Als rots in de branding der conversatie gaat Martijn Crins in gesprek met o.a. Ger Koopmans. Maar er schuiven meer boeiende en ludieke gasten aan. De exacte line-up houden we nog even geheim, maar het belooft een mooi programma te worden! Met live muziek van Woody, the Human Jukebox en Theatergroep Piepschuim komt de Limburg Festival Talkshow Live! afsluiten. Voor meer info klik hier.

 

          

 

Het Limburg Festival is het oudste theaterzomerfestival in Midden-Limburg! Sinds 1983 bezorgen we bezoekers een unieke ervaring door ze te verwonderen met bijzonder theater op unieke locaties. Wij toveren Midden-Limburg om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans.

Voor meer info, kijk op www.limburgfestival.nl


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »