2021 Limburg Festival

Limburg Festival 2021 gaat door … !
 


 

Het Limburg Festival heeft goed nieuws … ijs en weder dienende gaat na een sombere coronaperiode de editie 2021 écht door. En ook met een nagenoeg volledig programma!  We zijn er erg blij mee. Hopelijk jullie ook. We toveren Midden-Limburg van 25 t/m 29 augustus weer om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod aan theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.
  

Op het programma staan o.a. de theaterfietstocht Natuurlijk…Theater, het Ommetje Opera, diverse theater op locatie voorstellingen, de Dans Promenade, de Kindermiddag en een wel heel bijzondere Ode aan de Maas. Keuze te over. De ticketverkoop start op vrijdag 23 juli voor de Vrienden van het Limburg Festival en een week later voor ieder ander medemens dat ons lief is.
 


 

Uiteraard dienen ook wij ons te houden aan de dan geldende coronamaatregelen en dat wil o.a. zeggen dat mensen zich dit jaar voor alle onderdelen vooraf dienen aan te melden. En dat ze - voor ze tot een voorstelling toe worden gelaten - een negatief testadvies of een vaccinatiebewijs dienen te overleggen. Daarover later meer.
Check steeds tijdig www.limburgfestival.nl


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »