2021 kunst en cultuur weekend vrijdag

 

 

VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021

Nieuw onderdeel Kunst & Cultuur Weekend Leudal

 

ART DINNER = VOLGEBOEKT!


Tijdens het Kunst en Cultuur Weekend Leudal 2021 biedt de Stichting Kunst en Cultuur Leudal (SKCL) u een totaal nieuw programmaonderdeel aan. We voeren u langs een drietal aansprekende locaties te Heythuysen, waar zeer uiteenlopende culturele activiteiten plaatsvinden. Op elke locatie wordt u verwend met een culinaire lekkernij. Voor vegetariërs is er steeds een alternatief (vooraf opgeven). Ook zorgen wij voor bijpassende drankjes (niet inbegrepen in de prijs).

 

 

We starten het programma om 18.00 uur bij boerderij de Elshof (Walk 23), een eeuwenoude boerenhoeve met een schitterende binnencourt. Daar vindt een korte officiële opening plaats van het Kunst en Cultuur Weekend en wordt een welkomstdrankje geserveerd. Om 18.15 uur kunt u luisteren naar het ‘Alumni Strijkkwartet’. Daarna wordt een vishapje geserveerd.

Om 19.00 uur gaan we op pad naar de tweede locatie: Galerie ‘Bont en Blauw’ (Vlasstraat 30). De afstand van een kleine 2 kilometer kan het beste te voet of met de fiets overbrugd worden.
Bent u te vroeg ter plekke, dan kunt u de prachtige beeldentuin bewonderen of u neemt een kijkje in de galerie. Om 19.30 is er een optreden van een dansgezelschap. Daarna is het tijd voor het hoofdgerecht.

Om 20.30 uur vertrekken wij naar onze laatste bestemming: Cultuurpodium ‘De Bombardon’ (Sint Antoniusstraat 2). De afstand is iets meer dan 1 km.

Om 21.00 uur is er een optreden van Rob Reyners met zijn Combo. In de pauze van het optreden kunt u genieten van het dessert. Het einde van het programma is gepland om 22.15 uur, maar naborrelen in de bar is ook een optie.

Weersomstandigheden
We plannen de activiteiten in de buitenlucht. Op alle locaties zijn echter faciliteiten aanwezig, zodat de activiteit ook bij slecht weer kan plaatsvinden.

Deelnamekosten
Alle culturele activiteiten worden u gratis aangeboden door de stichting Kunst en Cultuur Leudal. De prijs van deelname bedraagt € 23,50. Dit is een vergoeding voor de gerechten plus welkomstdrankje.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »