2021 kunstencultuurweekend zaterdag

ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021


Kindervoorstelling  ‘De droom van Annebel’  

in gemeenschapshuis Ellenhof, Scheijmansplein 18 in Ell.

 

De kindervoorstelling!

Verleden jaar was er vanwege de coronapandemie helaas geen kindervoorstelling, maar gelukkig ontbrak deze in 2021 niet op ons programma van het Kunst- en Cultuurweekend.

Dit jaar waren de kleintjes welkom in de prachtige zaal van Ellenhof in Ell. Zoals gewoonlijk was er grote belangstelling. Gelukkig maar, want de voorstelling was de moeite waard! Ieder jaar weer valt het op hoe de artiesten die voor kinderen optreden álles geven! Dit jaar traden er twee heuse elfen op, compleet met spitse oortjes en prachtige kleding, eentje gezeten op een hoge boom. De kinderen hingen aan hun lippen. En het leuke was, ze mochten gewoon met de elfen meedoen, samen het toneel op, over beekjes stappen, liedjes zingen, plannetjes bedenken. Zelfs de meest verlegen kleintjes die aanvankelijk bij mamma op schoot bleven zitten, stapten over hun schroom heen en beklommen het toneel.

Na afloop mocht elk kind nog met de elfen op de foto.

Zo kijken we weer terug op een geslaagde kinderochtend die zeker een vast onderdeel van ons Kunst- en Cultuurweekend blijft.


Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »