Literair Podium op zondag 16 april 2023

 

 

Op zondag 16 april a.s. is er weer een Literair Podium. We starten om 15.00 uur in Baexheimerhof in Baexem (Kerkstraat 1A). Dan verwelkomen we Karin Anema. Deze schrijfster is u wellicht minder bekend, toch heeft ze een cv om Ú tegen te zeggen.

Karin Anema is aan de Landbouwuniversiteit Wageningen afgestudeerd als landschapsarchitect. Sinds 1985 volgt zij haar passie: het schrijven; ze is journalist, schrijfster en docent.

Ze heeft maar liefst 17 boeken geschreven, veelal reisboeken, maar ze schrijft ook over andere onderwerpen: over cultuur, ontwikkelingssamenwerking, landbouw, natuur, milieu en gezondheidszorg. Karin Anema heeft een voorliefde voor reizen naar uithoeken van de wereld om daar vreemde culturen te doorgronden, maar ze reist ook met veel plezier naar Europese bestemmingen. Daarnaast geeft ze inspirerende lezingen!

 

                  

De lezing die ze voor ons komt houden op 16 april zal gaan over het boek Diepe zakken, over een extreme mountainbikesafari door Tanzania en Kenia.

Combineer al het bovenstaande met een goede stem en een prettige voordracht, en we kunnen weer zeker zijn van een boeiende middag om ons op te verheugen.

Kijk ook op haar website https://www.karinanema.com.

Karin heeft tevens een podcast gemaakt over haar boek De wet van de stilte, reis door Colombia. Te beluisteren via PodNL

Entree

De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop € 8 inclusief consumptiebon.
Reserveren vooraf is mogelijk door € 8 over te maken op rekeningnummer NL15RABO0122237730 t.n.v.
Stichting Kunst en Cultuur Leudal o.v.v. Kaartje Literair Podium.

 Komt u zonder reservering, dan dan kost een kaartje € 10. Graag pinnen!

We zien u graag op zondag 16 april a.s.!

 

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »