Agenda

Afscheid van onze secretaris, Dagmar van Hattem

 

Op 19 januari heeft onze stichting afscheid genomen van haar secretaris Dagmar van Hattem. Door haar verhuizing zijn wij een bijzonder betrokken bestuurslid kwijtgeraakt.

Al jaren voordat de SKCL in haar huidige vorm werd opgericht was Dagmar betrokken bij kunst en cultuur in het Leudalgebied. Zo werd haar gevraagd om de muzikale optredens tijdens  de kunstfietsroutes te organiseren. Daaruit vloeide het prachtige zomerse Jazz in de Tuin voort, waarvoor Dagmar in de jaren  daarna steeds de organisatie op zich nam.

Toen een jaar of zes geleden de toenmalige secretaris vertrok nam Dagmar ook deze taak op zich. Hoewel zij steeds vond dat het ‘ad interim’ werk was, heeft ze dat tot en met januari van dit jaar toch met verve gedaan.

Naast de muziek en het secretariaat was Dagmar ook vaak betrokken bij activiteiten  rondom het jaarlijkse Kunst- en Cultuur Weekend. Tijdens vergaderingen was Dagmar steeds positief kritisch en kwam zij regelmatig met mooie ideeën aan, zoals het Kloosterdiner, dat twee jaar geleden een van de onderdelen was.

Haar afscheid was oorspronkelijk gepland tijdens de nieuwjaarsborrel, maar deze ging vanwege Covid19 niet door, waardoor wij gedwongen werden om haar tijdens een zoomvergadering uit te zwaaien. Aansluitend gingen alle bestuursleden naar Dagmar thuis om haar nogmaals te bedanken en haar een kunstwerkje aan te bieden. Staande in de buitenlucht op de oprit werd getoast op haar en op een mooie  tijd in haar nieuwe woonstee.

Dagmar, langs deze weg nogmaals veel dank voor al jouw werk en betrokkenheid bij onze Stichting en zeker ook namens de anderen die dit op onze site lezen.

 

Namens het bestuur SKCL

Jan Kraak

 

 

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »