Agenda

Oproep kunstenaars Kunstfietsen

                  

Oproep aan kunstenaars in Roggel, Neer en Heibloem

voor deelname aan Kunstfietsen 2022

Het Kunst- en Cultuurweekend Leudal dat de Stichting Kunst & Cultuur Leudal jaarlijks organiseert, heeft ook dit jaar veel verrassingen voor u in petto. Bij al onze bruisende ideeën verliezen we de traditie echter niet uit het oog. Op zondag 11 september vindt het traditionele Kunstfietsen plaats. Deze combinatie van fietsen, kunst kijken en entertainment trekt jaarlijks vele belangstellenden. De route loopt dit jaar door de dorpen Roggel, Neer en Heibloem.

 

Aanmelden
Bent u beeldend kunstenaar, zanger, muzikant, levend standbeeld, fotograaf etc. etc., dan nodigt de Stichting Kunst & Cultuur Leudal u graag uit om uw kunstwerken ten toon te stellen op uw eigen locatie of die van een collega-kunstenaar op zondag 11 september tussen 10 en 17 uur.  Hebt u interesse, meld u dan zo spoedig mogelijk per mail aan bij de organisator Wies Kerbusch, kunstfietsen@kunstencultuurleudal.nl.

 

Informatie

Onder het item “Kunst en Cultuurweekend Leudal” treft u op deze website onder ‘zondag’ een terugblik aan van de editie 2021 van Kunstfietsen.

Stichting Kunst en Cultuur Leudal

Creëert culturele en kunstzinnige activiteiten binnen de kaders van het gemeentelijk beleid. Zij wil binnen een flexibele, kansrijke en innovatieve structuur Leudal-eigen kunst- en cultuuractiviteiten laten opbloeien. Zij wil -aanvullend op het bestaande, organisch gegroeide, culture...

lees meer »